Recent Comments

ArchivesFjalor gjermanisht shqip

To download FJALOR GJERMANISHT SHQIP, click on the Download button

Download

fjalor gjermanisht shqip

fjalor gjermanisht shqip

Translation Memory Fjalore Glosbe jane unike. Tone Memory Translation vijne kryesisht nga corpuses paralele qe jane bere nga njerezit. Keyword: gjermanisht shqip, gjermanisht shqip me ze, gjermanisht acer al1716w driver, gjermanishtja pa mesues, gjermanisht per fillestar, gjermanisht falas, gjermanishtja me pak mundim, gjermanisht shqip fjalor, gjermanisht shqip perkthim, gjermanisht online falas, gjermanisht shqip translate, gjermanisht me perkthim shqip, gjermanisht a1, gjermanisht fjalor gjermanisht shqip, gjermanisht albanish, gjermanisht albanisch, shqip Gjermanisht Peremrat fjalor gjermanisht shqip ne gjuhen gjermane, Gramatika e gjuhes gjermane. Nese gjeni ndonje gabim ose ju jane te dhena ne gjendje te re: ju lutem beni ate. Please report any mistakes or incorrect translations © Copyright 2007 - 2015 Goethe Verlag Starnberg and licensors.

Fjalor gjermanisht shqip


Fjalor gjermanisht shqip


fjalor gjermanisht shqip


Fjalor gjermanisht shqip

Webisite Cdo dite nga 5 fjale te reja te gjuhes gjermane me nga 1 video te re. Tone Memory Translation vijne kryesisht nga corpuses paralele qe jane bere nga njerezit. Dikush mund te shohin jo fjalor gjermanisht shqip perkthimin te fjales, por edhe se si ajo sillet ne fjali. Mijera njerez do te jene mirenjohes per te bere keshtu. Statistikat Aktualisht ne kemi 14.


fjalor gjermanisht shqip


Fjalor gjermanisht shqip

Ndryshimet e fundit Glosbe eshte shtepi per mijera fjalore. Aktualisht ne kemi denime te perkthyer 5729350 Bashkepunim Te na ndihmoje shwip krijimin e me te madh gjermanisht - shqip internet dictionary. Ju duhet te dini, fjalor gjermanisht shqip Glosbe nuk fjalor gjermanisht shqip dyqan fjale, por me teper idene se cfare fjale do te thote. Si funksionon ky fjalor? Mijera njerez do te jene mirenjohes per te bere keshtu. Menyra 2: Kjo menyre realizohet me ane te funksionit Copy — Paste, Me ane te kesaj menyre mund te perktheni pjese teksti ose pragrafe te plota nga Gjermanisht intego virusbarrier torrent Shqip duke marre pjesen e tekstit nga dokumenti juaj ne kompjuter ose online dhe e beni Paste ate tek kutia ne te majte te fjalorit.

fjalor gjermanisht shqipFjalor gjermanisht shqip


Ndryshimet e fundit Glosbe eshte shtepi per mijera fjalore. Tone Memory Translation vijne kryesisht nga corpuses paralele fjalor gjermanisht shqip jane bere nga njerezit. Denimet e tilla te perkthyera jane zhqip shume te dobishme per fjalore. Gramatika shqup gjuhes gjermane. Ne te siguroje jo vetem fjalor gjermanisht - shqip, por fjalore per cdo pale te tjera ekzistuese te gjuheve fjalor gjermanisht shqip online dhe falas. Ne Glosbe ju nuk mund ta kontrolloni perkthime vetem ne gjuhen gjermanisht ose shqip: ne gjithashtu te jape shembuj e perdorimit, duke treguar dhjetra shembuj te denimeve te perkthyera permbajne scph7502 bin bios perkthyera fraza.

fjalor gjermanisht shqip

Download

fjalor gjermanisht shqip

fjalor gjermanisht shqip
1 comments to Fjalor gjermanisht shqip